متخصص قلب و عروق متخصص قلب و عروق .

متخصص قلب و عروق

آیا بزرگ شدن قلب بیماری قلبی میباشد؟


گران قدر شدن قلب و هر آنچه مورد نیاز میباشد در ارتباط آن بدانید!
والا شدن قلب به‌خودی‌ خویش یک بیماری قلبی وجود ندارد، بلکه آرم یک بیماری مورد‌ای میباشد که باعث به کار بیشتر از حد طبیعی قلب شد‌ه‌است. اسم دیگر این ایراد قلبی کاردیومگالی میباشد. قلب یک پمپ ماهیچه‌ای به‌اندازه یک‌مشت گره‌نموده است که وظیفه جابجایی خون و مواد ما یحتاج مانند طعام و اکسیژن را در تن به عهده دارااست. قلب از حیاتی‌ترین و مهمترین اندام‌های تن میباشد که مریض شدن آن خطاها متعددی برای متخصص قلب شخص تولید می‌نماید.
آشنایی بیماری‌ هایی که استدلال کاردیومگالی میباشند برای تندرست ما اصلی میباشد؛ چراکه در صورتی‌که این بیماری معالجه نشود قادر است مخاطرات بیشتری برای ما به یار و همدم داشته باشند و عوارضی جبران ناپذیر بجای بگذارند. به‌دنبال قصد داریم به نظارت و آشنایی این عامل ها و شیوه‌ های معالجه و پیشگیری از کاردیومگالی بپردازیم.

آیا والا شدن قلب بیماری قلبی میباشد؟
کاردیومگالی یا این که گران قدر شدن قلب یک بیماری قلبی منقطع وجود ندارد، بلکه نماد‌ای از وجود یک بیماری دیگر میباشد. اصطلاح کاردیومگالی یا این که قلب گران قدر‌گردیده به بلندمرتبه شدن این اندام در هر نوع تست تصویربرداری، مانند عکس قفسه سینه، اشاره دارااست. بعد از تشخیص نخستین این اختلال، تست‌های دیگری برای تشخیص عاملی که سبب گرانقدر شدن قلب گردیده، جاری ساختن میشود.

زخم قلبی و گونه های خاصی از بیماری های قلبی میتواند سبب ساز تعالی شدن قلب گردد. بعضی اوقات استرس و فشارهای کوتاه‌زمان و عصر‌ای روی تن، مانند بارداری، میتواند عاملی برای این عارضه باشد. بسته به موقعیت، کاردیومگالی ممکن میباشد موقت یا این که مستمر باشد. دکتر معالج برای معالجه والا شدن قلب ممکن میباشد از داروها، اقدامات پزشکی یا این که جراحی یاری بگیرد.
انگیزه تعالی شدن قلب چیست؟
از حیث فیزیولوژیکی علل کاردیومگالی به بیماری‌ها و اشتباهات دیگری که باعث به عمل بیش تر از حد عضله قلب میگردد، مانند فشارخون بالا یا این که بیماری‌های تیروئید مرتبط میباشد.

شایع‌ترین انگیزه گران قدر شدن قلب، انسداد قلب میباشد که بر جریان خون قلب (بیماری عروق کرونر) و فشارخون بالا تأثیر میگذارد. دلایل دیگری هم می تواند سبب بدین ایراد گردد، مانند:

عفونت ویروسی قلب
روزنه قلب غیرطبیعی
بارداری، با تبارک شدن قلب در اطراف مجال وضع حمل (این خلل کاردیومیوپاتی حین وضع حمل نامیده میشود).
بیماری کلیوی که نیاز به دیالیز دارااست.
سوءمصرف الکل یا این که کوکائین
عفونت HIV
وضعیت ژنتیکی و موروثی.
اکثر وقت ها، هیچ علتی شناخته‌گردیده‌ای برای این خلل قلبی نیست. دکتر معالج شما ممکن میباشد از این اختلال به‌تیتر کاردیومیوپاتی اتساع ایدیوپاتیک حافظه نماید.

بیماری عروق کرونری، فشار خون، بارداری، ایرادات روزنه قلب یا این که عفونت ویروسی قلب یا این که دیگر بیماری‌ها مانند بیماری کلیوی و برخی وضعیت ژنتیکی می توانند منجر تعالی شدن قلب شوند.

علائم والا شدن قلب چیست؟
بعضی اوقات تبارک شدن قلب هیچ علائمی ساخت‌و‌ساز نمی‌نماید. ولی در مواردی هم علائم ظواهر می گردند که میتوانند مشتمل بر موردها تحت باشد:

تنگی نفس
ریتم نامنظم قلب یا این که آریتمی قلبی یا این که تپش قلب
ورم پا و مچ پا ناشی از تجمع مایعات (اِدم)
خستگی
سرگیجه.
علائمی که نماد‌دهنده یک شرایط اورژانسی پزشکی میباشند و نیاز به اقدامات فوری دارا‌هستند عبارت‌اند از:

درد قفسه سینه
ایراد در نفس کشیدن
درد در بازوها، کمر، گردن یا این که فک شما
غش کردن.
آیا بلندمرتبه شدن قلب خطرناک میباشد؟
هنگامی قلب شما بلندمرتبه گردیده است، بدین مضمون‌ میباشد که قلب شما یا این که بخشی از آن کلفت‌خیس یا این که کشیده گردیده است. این دستور منجر می گردد که کوشش قلب تا حدی مختل خواهد شد و قلب برای پمپاژ مؤثر خون در سراسر تن با مشکلاتی مواجه خواهد شد. به همین برهان، داشتن قلب گرانقدر گردیده، خطر ابتلا به دیگر بیماری‌های قلبی مانند نارسایی یا این که سکته قلبی را ارتقاء می دهد.

پژوهش ها نماد می دهد که داشتن قلب تبارک اکثر اوقات نماد این میباشد که شما یک بیماری قلبی بدون شوخی دارید که نیاز به معالجه داراست. فارغ از معالجه انگیزه مورد‌ای، سالمی و حتی معاش شما ممکن میباشد در خطر باشد.

ازآنجایی‌که اکثری از اشخاص در گیر به کاردیومگالی هیچ علامتی ندارند، ممکن میباشد ندانند که مشکلی وجود دارااست. در واقع، برخی از عموم خودشان نمی‌دانند که قلبشان تبارک گردیده‌است. تنها هنگامی که پزشک معالج تست‌های تصویربرداری را برای نظارت ظریف‌خیس قلب آ‌نها تجویز نماید به وجود نقص‌ قلبی پی میبرند. صرف‌لحاظ از اینکه می دانید کاردیومگالی دارید یا این که نه، بر سالم تن شما تأثیر می گذارد.


برچسب: متخصص قلب،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۰۲:۳۶:۱۳ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)