متخصص قلب و عروق متخصص قلب و عروق .

متخصص قلب و عروق

بیماری قلبی کودک ها؛ التهاب قلب در خردسالان


بیماری قلبی کودک ها؛ التهاب قلب در خردسالان
التهاب قلب در کودک ها ازجمله عارضه‌های قلبی میباشد، که درین مجموعه سنی سرایت داراست. خواسته از التهاب قلب گروه بیماری‌های قلبی میباشند، که ماهیتی عفونی دارا‌هستند. التهاب قلب در خردسال ها و همینطور تعالی‌سالان به سه متخصص قلب مجموعه طبقه‌بندی می‌گردد:

التهاب میوکاردیت
پریکاردیت
اندوکاردیت
به عبارتی‌طور که از نامشان برمی‌آید این سه بیماری سه نصیب از قلب بچه یا این که نوزاد یعنی میوکارد، پریکارد و آندوکارد را گزینه غرض قرار می دهند.
بیماری قلبی عفونت میوکاردیت در کودک ها چیست؟
میوکاردیت به عبارتی‌طور که اشاره کردیم عارضه التهاب‌زایی میباشد، که عضله قلب را سرگرم می‌نماید. این التهاب مشخصاً در نصیب میوکارد چهره می دهد. این بیماری بضاعت قلب نوباوه در پمپاژ خون را کاهش میدهد. علائم شایع میوکاردیت عبارت‌اند از:

شم درد در حیطه قفسه سینه
تنگی نفس
ضربان قلب سریع
نامنظم شدن ضربان قلب
انگیزه ابتلا خردسال ها بدین بیماری ورود ویروس و یا این که باکتری به تن میباشد. گاهی یک عفونت همگانی یا این که مصرف بعضا داروها نیز در بروز این عارضه در طفل اثرگذار میباشد. مایحتاج میباشد بدانید که میوکاردیت معالجه‌نشده میتواند قلب را تضعیف کرده و نوباوه را در گیر نارسایی قلبی نماید.

عدم معالجه و در اختیار گرفتن این عفونت لخته شدن خون در قلب و در غایت حمله قلبی و سکته مغزی را در‌پی خواهد داشت. متخصصین برای در اختیار گرفتن و معالجه این بیماری از معالجه‌های دارویی و جراحی به کارگیری می‌نمایند.

عامل ابتلا کودک ها به التهاب میوکاردیت
انگل‌ها: انگل‌ها به نحوه‌های متعدد میتوانند وارد تن شوند. ازجمله‌ انگل‌های مفید در ابتلا خردسالان به میوکاردیت می‌اقتدار به توکسوپلاسما و تریپانوزوما کروزی اشاره کرد
ویروس‌ها: خیلی از ویروس‌ها می توانند مسئله‌ساز بروز عفونت میوکاردیت در قلب باشند. ازجمله ویروس‌های اثر گذار در بروز التهاب میوکاردیت می‌اقتدار به کووید ۱۹ و هپاتیت C و هپاتیت B اشاره کرد. همینطور هرپس، سرخجه، مونونوکلئوز و اکوویروس‌ها نیز در بروز این بیماری نقش دارا‌هستند
قارچ: عفونت‌های قارچی سومی دلیل ابتلای خردسالان به عفونت میوکاردیت شناخته می گردند. درصورتی‌که نوپا سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشد، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌های قارچی و میوکاردیت قرار خواهد داشت
باکتری‌ها: دیگر ادله ابتلای اشخاص به‌این التهاب باکتری‌ها می باشند. استافیلوکوک، استرپتوکوک و لایم و دیفتری ازجمله باکتری‌های مسبب بروز عفونت میوکاردیت شناخته میشوند
بیماری قلبی عفونت پریکاردیت در خردسال ها
پریکاردیت نوعی از عفونت یا این که التهاب قلبی در خردسالان میباشد. مراد از پریکارد ۲ لایه نازک میباشد که به دور قلب را دربرمی‌گیرد. دربین این دو لایه مقدار مشخصی مایع مو جود میباشد. درصورتی‌که پریکاردیت بروز نماید، این مایع دربین لایه‌ای ارتقا پیدا می‌نماید. از این حالت پزشکی به عنوان افیوژن پریکارد خاطر می شود. ارتقا غیرطبیعی این مایع در لایه‌های پریکارد می تواند سعی قلب در پمپاژ خون را مختل نماید. به نقص‌ پمپاژ خون بوسیله قلب در تاثیر پریکاردیت، تامپوناد پریکارد گفته میگردد.
عامل ابتلا خردسال ها به بیماری قلبی التهاب پریکاردیت چیست؟
در اکثر اوقات خردسالان عفونت پریکاردیت بعد از اعمال جراحی ترمیمی نقص قلب بروز می‌نماید. اما دلایل دیگری نیز در بروز این التهاب قلبی موءثر می باشند، که از اصلی‌ترینشان می‌اقتدار به موردها تحت اشاره نمود:

التهاب ویروسی یا این که باکتریایی
زخم قلبی در تاثیر مصرف دارو
ابتلا به بیماری سرطان
لوپوس
آرتریت روماتوئید
بقیه عارضه‌های خودایمنی


خواسته از بیماری قلبی عفونت اندوکاردیت در اطفال چیست؟
اندوکاردیت یا این که اندوکاریت باکتریایی نوع سوم التهاب قلبی میباشد، که در خردسال ها در گیر به عارضه قلبی چشم میگردد. اندوکاردیت به التهاب دیواره داخلی قلب گفته می‌گردد، که به عنوان اندوکارد نیز معرفی میگردد. اندوکارد التهاب شایعی وجود ندارد، البته بسیار دورازشوخی میباشد. بروز این عفونت باکتریایی میتواند نوباوه را مبتلا زخم‌های بدون شوخی و جبران‌ناپذیر نماید. عفونت اندوکارد وقتی صورت میدهد، که باکتری‌های جانور در قلب برنده به نفوذ در قلب بشوند و قلب را نیز گزینه حمله قرار دهند.

استدلال ابتلا خردسالان به التهاب آندوکاردیت باکتریایی چیست؟
به عبارتی‌طور که گفتیم اندوکاردیت در تاثیر ورود باکتری به قلب از روش جریان خون رخداد می‌ افتد. در صورتی نوباوه در گیر به عارضه قلبی دیگری همانند بیماری روزنه قلب باشد، باکتری‌ها شانس بیشتری برای آشیانه گزینی در قلب پیدا می‌نمایند. ازجمله شیوه های نفوذ باکتری‌ها به خون و قلب می‌قدرت به مفاد تحت اشاره کرد:

معالجه‌های حوزه‌ دندانپزشکی همانند جرم‌گیری
جراحی تخلیه لوزه‌ها یا این که آدنوئیدها
جراحی، همانند برخی جراحی‌های تنفسی، مجاری ادراری و گوارشی
اقدامات پزشکی، همانند معاینه مجاری تنفسی با برونکوسکوپی


برچسب: متخصص قلب،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ساعت: ۰۱:۱۹:۴۰ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)