متخصص قلب و عروق متخصص قلب و عروق .

متخصص قلب و عروق

کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک


۷. کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک
کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک چیست؟ در کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک که یک بیماری موروثی میباشد، عضله قلب به صورت غیرطبیعی کلفت میشود و انقباضات طاقت فرسا می‌گردد. این دستور بر بضاعت قلب در خون‌گیری و پمپاژ خون اثر میگذارد. در بعضی موردها، انسداد نیز صورت می دهد. در شکل وجود این بیماری در یکی‌از پدر و مادر، شانس ابتلای هرمورد متخصص قلب فرزندان، ۵۰ درصد میباشد.

کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک غالبا تشخیص داده نمی شود. چون بخش اعظمی از اشخاص در گیر بدین بیماری علائم یه خرده دارا‌هستند و در شکل ابتلا به‌این بیماری، میتوانند معاش معمولی و سوای مشکلی‌ داشته باشند. طبق حیث انجمن قلب ایالات متحده (AHA)، کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک استدلال مهم مرگ قلبی دربین ورزشکاران و اشخاص ذیل ۳۵ سال میباشد. علائم و آرم‌های کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک ممکن میباشد مشمول ۱ یا این که یکسری گزینه ذیل باشد:

درد قفسه سینه به ویژه در طول ورزش
غش کردن به ویژه در زمان ورزش یا این که صرفا پس از ورزش
سوفل قلبی که ممکن میباشد دکتر هنگام گوش دادن به قلب آن را تشخیص دهد.
شم ضربان قلب سریع یا این که لرزاننده (تپش قلب)
تنگی نفس خصوصا در زمان ورزش
خستگی
آریتمی (ریتم غیر طبیعی قلب)
سرگیجه یا این که سبکی رمز
غش (سنکوپ)
تورم در پاها، شکم و رگ‌های گردن
هیچ خط مش شناخته‌گردیده‌ای برای پیشگیری از کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک نیست. ولی شناسایی بیماری، به معالجه و خودداری از عوارض اساسی امداد می‌نماید. اشخاص دچار به کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک، معمولا برای سازش با بیماری خویش نیاز به تغییر تحول در مدل معاش مانند محدودکردن شغل خویش دارا‌هستند.

۸. نارسایی روزنه‌ میترال
این بیماری قلبی هنگامی ساخت می گردد که روزنه میترال در قلب به اندازه کافی سفت بسته نمیشود و خون مجدد به قلب بازمی‌شود. در فیض، خون نمی‌تواند به صورت اثرگذار از قلب به سراسر تن پمپ خواهد شد. ضمن این ممکن میباشد خون وارد رگ‌های منتهی به ریه‌ها خواهد شد و سبب تجمع مایعات در ریه‌ها و در سود تنگی نفس خواهد شد. با سپری شد مجال، قلب گران قدر گردیده و فیض آن نارسایی قلبی خواهد بود. معالجه قطعی تعالی شدن قلب یک کدام از مواقعی میباشد که قطعا می بایست در حیث گرفته گردد.

نارسایی روزنه میترال قلب اکثر اوقات خفیف میباشد و به آرامی توسعه و گسترش می‌نماید. شخص ممکن میباشد سال‌ها هیچ علائمی نداشته باشد و از داشتن این بیماری غافل باشد و حتی ممکن میباشد بیماری توسعه نکند. علائم و آرم‌های نارسایی روزنه میترال، که به شدت آن و سرعت بسط بیماری بستگی دارااست، میتواند مشمول موردها پایین باشد:

صدای غیر طبیعی قلب (سوفل قلب) که از روش استتوسکوپ یا این که تلفن همراه پزشکی شنیده می‌گردد.
تنگی نفس، به ویژه زمانی که شغل شدید یا این که هنگامی که شخص دراز کشیده میباشد.
خستگی
تپش قلب، حس ضربان قلب سریع و متلاطم
یک کدام از مهمترین انگیزه باد کردن پاها
دلایل نارسایی روزنه میترال ممکن میباشد مشتمل بر این مفاد باشد:

افتادگی روزنه میترال
زخم به تارهای بافتی قلب
تب روماتیسمی
اندوکاردیت یا این که عفونت روزنه میترال
حمله قلبی
ناهنجاری عضله قلب (کاردیومیوپاتی)
ضربه یا این که جراحت
به کارگیری وقتگیر زمان از بعضی داروهای خاص
پرتو درمانی در منطقه قفسه سینه
فیبریلاسیون دهلیزی.
در این باره می توانید آغاز با دکتر معالج همگانی مشاوره فرمائید تا در شکل ساخت ایرادات خراب، شمارا به پزشک معالج قلب ارجاع دهد.

۹. تنگی روزنه آئورت قلب
در بیماری قلبی تنگی آئورت، دهانه روزنه‌ آئورت بسیار باریک میباشد و جریان خون را از بطن چپ به آئورت محصور می‌نماید. همینطور قادر است فشار جان دار در دهلیز چپ را ذیل اثر قرار دهد. بعضی اشخاص این بیماری را بدترین نوع بیماری قلبی مادرزادی میدانند ولی با تشخیص به موقع و معالجه صحیحُ مخاطرات آن ازبین خواهد رفت.

شایع‌ترین انگیزه تنگی آئورت در جوان ها، نقص مادرزادی میباشد که در آن، روزنه آئورت به مکان ۳ لت، صرفا دو لت داراست. به آن روزنه آئورت دو لتی گفته میگردد. تنگی آئورت در اشخاص مسن (بعداز ۶۰ سالگی آغاز می گردد) در تاثیر تولید جراحت و تجمع کلسیم در کناره روزنه آئورت ساخت‌و‌ساز می شود.

بخش اعظمی از اشخاص دچار به تنگی آئورت، علائم قابل توجهی را تجربیات نمی کنند تا‌وقتی‌که مقدار جریان خون به واحد سنجش متعددی کاهش یابد. علائم تنگی آئورت ممکن میباشد مشمول موردها تحت باشد:

درد قفسه سینه
ضربان قلب سریع و جنبش‌دهنده
نقص‌ در تنفس یا این که حس تنگی نفس
شم سرگیجه یا این که سبکی رمز
غش کردن
ایراد در رویه رفتن در فاصله‌های کوتاه
تورم پا
ایراد در خوابیدن یا این که نیاز به خوابیدن در شرایط نشسته
کاهش سطح عمل یا این که کاهش توانگری ایفا عمل‌های معمولی


برچسب: متخصص قلب،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۰۱:۵۱:۴۸ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)