متخصص قلب و عروق متخصص قلب و عروق .

متخصص قلب و عروق

ارتباط ورزش با کاهش افسردگی ومشکلات قلبی


ارتباط ورزش با کاهش افسردگی
یک استیناف نو نشانه می دهد که ورزش با دوزهای کمتر - کمتر از آنچه راهبرد‌های فعلی پیشنهاد می‌نمایند - ممکن میباشد خطر ابتلا به افسردگی را در اشخاص مسن‌خیس متخصص قلب کم کند.

ارتباط فی مابین بیماریها و اختلالات دیوانه با ورزش بخوبی شناخته گردیده‌است و این زمینه که ورزش منظم قادر است از معیار افسردگی و اختلالات روحی پرهیز کند مسئله اصلی و شناخته گردیده ای میباشد.

از اینرو موردنیاز میباشد همگی پزشکان و مراقبین تندرست دستکم 20 دقیقه در روز شغل میانگین تا شدید، برای 5 روز در هفته را برای نادر کردن احتمال افسردگی در اشخاص مسن پیشنهاد نمایند.

محققین ایرلندی برای نظارت این تاثیر از داده ها پزشکی 4609 شخص 50 ساله و بیشتر استعمال کردند تا مشخص و معلوم نمایند که آیا اجرا ورزش منظم با شدت میانگین تا شدید, اثری بر کاهش افسردگی دارااست یا این که خیر؟ درین رسیدگی داده ها ورزشی اشخاص تصویب شد و آن‌ها از نگاه بروز علایم افسردگی به بازه زمانی در حدود ده سال گزینه پیگیری قرار گرفتند. پس از ده سال معیار بروز علایم افسردگی و همینطور بیماری افسردگی براساس شدت کار بدنی به اینصورت بود.

کسانی که صرفا به واحد سنجش 20 دقیقه یعنی حتی کمتر از استاندارد سفارش گردیده ی 30 دقیقه در روز ورزش کرده بودند, به معیار 16 درصد علایم افسردگی کمتر و به واحد سنجش 40 درصد بیماری افسردگی کمتری نماد دادند.

اشخاصی که تا 60 دقیقه در روز عمل داشتند, این کاهش بیشتر بود و معیار کاهش علایم افسردگی و بیماری افسردگی در آن ها بسته به ترازو کار بدنی شان , بیشتر از تیم پیشین بود.

این واحد سنجش از کاهش بیماری خل وچل افسردگی در اشخاصی که تا 120 دقیقه در روز ورزش کردند تا 23 درصد در علایم بالینی افسردگی و تا 49 درصد در بروز بیماری افسردگی بود.
اگرچه طبق این رسیدگی حتی مورد ها کمتر از پیشنهاد گردیده ورزش هم میتوانند با کاهش علایم افسردگی یاور باشند, این زمینه سفارش نمی‌شود برای اینکه ترازو بیشتر ورزش هم برای سالمی قلب و عروق اصلی میباشد و هم می‌تواند نقش بیشتری در کاهش معیار بروز افسردگی داشته باشد.

افسردگی به تنهایی یکی‌از بیماریهای اساسی میباشد که میتواند سبب ارتقا سکته های قلبی و بیماریهای قلبی عروقی خواهد شد. از اینرو بنظر می‌رسد ورزش هم با تاثیر خویش کار بدنی و هم با کاهش افسردگی بتواند از بروز بیماریهای قلبی پیشگیری کند.

به طور طبیعیً غیر از خویش ورزش, اعمال آن به طور گروهی یا این که در پوسته اپ های بشاش و رقابتی هم می‌توانند نقش بیشتری در کاهش افسردگی و علایم آن داشته باشند.
داپاگلیفلوزین و قلب
داروی داپاگلیفلوزین در یک‌سری سال قبل برای معالجه دیابت معرفی شد. این دارو و بقیه داروهای شبیه این خانواده مانند «امپاگلیفلوزین» با دفع گلوکز اضافه خون به هم پا سدیم در ادرار سبب ساز کم شدن قند خون و بهبود دیابت میشوند. با این هم اکنون از به عبارتی فرصت استارت به استعمال دارو اثرات مثبت آن بر تندرست قلب و عروق معلوم شد. این اثرات در معالجه بیماریهای قلبی به حدی بود که در واپسین پیشنهاد ها و گایدلاین های پزشکی برای معالجه نارسایی قلبی، به کار گیری از این داروها حتی سوای وجود دیابت سفارش گردیده‌اند.

شیوه تاثیر دارو
این دارو از خانواده داروهای SGLT-2 inh میباشد. این داروها بر متابلیسم گلوکز در خون تاثیر میگذارند و در تمامی‌ها با دفه هم زمان یون سدیم و گلوکز سبب دفع آب و قند اضافه از خون می‌شوند. این زمینه سبب ساز میشود تا قند بالای خون و اثرات احتباس آب و نمک در خون کاهش پیدا کند.

نتیجه ها مطالعات
در مطالعات قبل بویژه در تحقیق تعالی DAPA-HF اثرات مثبت این دارو در کاهش مرگ و میر و عوارض بیماران دچار به نارسایی میانگین و شدید قلب ( اشخاص با EF کمتر از ۴۰ درصد) معین گردیده بود. جدیداً بازرسی جدیدی در امر رسیدگی اثرات این دارو در اشخاص با نارسایی خفیف قلبی و اشخاص با بیماری نارسایی قلبی با EF نگهداری گردیده - HFpEF - اجرا شد که حاصل آن به عنوان بازرسی علمی DELIVER به چاپ رسیده میباشد.

در‌این تفحص بیشتراز ۶۲۰۰ نفر از بیماران با نارسایی قلبی که EF بیشتر از ۴۰درصد یا این که نرمال داشتند گزینه پژوهش قرار گرفتند. به گروهی از بیماران داروی امپاگلیفلوزین با دوز ۱۰ میلی گرم داده شد و به تیم دوّم از بیماران دارونما داده شد. هر دو تیم از دید عوارضی مانند مرگ و میر قلبی و بستری شدن در مریضخانه به بازه بیشتراز ۲ سال گزینه پژوهش و زیر حیث قرار گرفتند.

بروز کلی عوارض در دسته داپاگلیفلوزین ۱۶درصد و در دسته دارونما ۱۹درصد بود.

بدتر شدن بیماری در دسته داپاگلیفلوزین ۱۱درصد و در مجموعه دارونما ۱۴درصد بود.

مرگ و میر قلبی در مجموعه دارو ۷درصد و در مجموعه دارونما ۸درصد بود.

امپاگلیفلوزین برای نارسایی قلب اثرگذار میباشد
بر پایه ی حاصل این رسیدگی به کار گیری از داروی امپاگلیفلوزین در بیماران با نارسایی خفیف قلبی و در بیماران با HFpEF قادر است به کاهش مرگ و میر و عوارض قلبی باعث خواهد شد.


برچسب: متخصص قلب،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۱ آبان ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۲۰:۵۶ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)