متخصص قلب و عروق متخصص قلب و عروق .

متخصص قلب و عروق

تفاوت بالن و فنر قلب چیست؟


روش اعمال بالن قلب بوسیله دارای تخصص قلب
برای اجرا بالن قلب، جراح آغاز بی‌حسی موضعی را برای مریض اعمال میدهد و آحاد علائم تنفسی، فشارخون و ضربان قلب را زیر‌لحاظ می گیرد. آن گاه عمل را با یک برش خرد در بازو یا این که کشاله ران مریض متخصص قلب استارت می‌نماید.

در پی یک کاتتر باریک که یک بالن خرد در انتهای آن جای دارد را وارد شریان مسدود گردیده می‌نماید. دکتر معالج به امداد اشعه ایکس، تصاویر ویدئویی و رنگ‌های اختصاصی کاتتر را به درون شریان کرونر مسدود گردیده هدایت می‌نماید.

هنگامی که کاتتر در مکان خویش قرار گرفت، بالن خرد با به کارگیری از محلول آب پر نمک یا این که رنگ‌های اشعه ایکس باد می گردد تا به این‌ترتیب موجب گشاد شدن شریان گردد. پلاک‌ها و رسوبات چربی دراین مکان روی دیوار شریان فشرده گردیده و مسیر گشوده میگردد. بعدازاین که شریان موردنظر به پهنا مناسبی گشوده شد، جراح کاتتر را بیرون می‌نماید.

به این‌ترتیب به خون اذن می دهد تا آزادانه به گردش درآید. در پی بالن زدن قلب، معمولا پزشک معالج برای ممانعت از بسته شدن مجدد رگ، از استنت گذاری یا این که فنر زدن قلب هم استعمال می‌نماید و یک استنت را در آن محل قرار می دهد. مبتنی بر منابع قابل باور در اکثر عده ای که آنژیوپلاستی سوای استنت گذاری اعمال داده‌اند، بعداز کار به تدریج شاهد باریک‌خیس شدن عروقشان بوده‌اند.

تفاوت بالن و فنر قلب چیست؟
فنر در واقع به عبارتی استنت گذاری میباشد. به عبارتی‌طور که پیش‌ازاین هم گفته شد، استنت قلب در واقع روشی کامل کننده میباشد که در کنار بالن قلب اعمال می گردد. آنژیوپلاستی برای اشخاص به دو روش متعدد یاور استنت و فارغ از استنت جاری ساختن میگردد.

در صورتی فنر هم در‌پی بالن گذاری در رگ مسدود گردیده قرار بگیرد، بدین‌ترتیب رگ گشاده گردیده و احتمال رجوع دوباره پلاک‌ها و گرفتگی و تنگ شدن عروق کاهش مییابد. نقش استنت یا این که به عبارتی فنر مانند داربست میباشد و بازدارنده باریک شدن رگ پس از بالن زدن می شود؛ براین اساس تفاوت بالن و فنر قلب بیشتر در نشر و دوام این انتشار میباشد و هر دو در راستای برطرف‌کردن و معالجه گرفتگی رگ قلب اجرا می شوند.

چه عده ای به آنژیوپلاستی بالن نیاز دارا‌هستند؟
نکته قابل توجه در ارتباط به کارگیری از این طریق درمانی این میباشد که آنژیو بالن مدام نمی‌تواند یک شیوه مفید و کارامد برای مجموع اشخاص باشد. معمولا دکتر معالج با درنظرگرفتن شدت انسداد عروق، محل قرارگیری پلاک‌ها و بقیه بیماری‌های مورد‌ای مریض دراین‌خصوص تصمیم‌گیری می‌نماید.

معمولا بالن قلب در مواقعی به کار گیری می گردد که تنگی یا این که انسداد کمتری در شریان‌ها وجود داراست و محل قرارگیری به طوری میباشد که می‌اقتدار در طی آنژیوپلاستی به محل انسداد دسترسی یافت. در مواقعی که مریض در گیر اشتباهات قلبی بسیار شدید باشد، یک سری شریان مسدود گردیده در مریض وجود داشته باشد یا این که مریض ایراد دیابت و نارسایی قلبی و کلیوی داشته باشد، معمولا بالن زدن برای قلب برای وی گزینش نمیشود.

مزایای بالون زدن قلب چیست؟
مزیت‌های بالن زدن برای قلب بیماران را می‌قدرت در به عبارتی دلایل اصلی ایفا این شیوه پزشکی دنبال کرد. با بالن قلب تنگی نفس مریض برطرف گردیده و می تواند شل‌خیس و عالی نفس بکشد. از طرفی از آن جایی که‌این نحوه درمانی یک طریق معدود خیس تهاجمی میباشد، مطلقا خطرها و ریسک‌های شغل‌های جراحی قلب را در ادامه ندارد و ایمن‌خیس و موثرتر میباشد.

با آنژیوپلاستی بالن، درد قفسه سینه مریض کاهش یافته و ریسک حمله قلبی در آن بسیار معدود خیس می گردد. این شیوه میتواند در بخش اعظمی از مواقع از بروز سکته قلبی هم پیشگیری نماید و در واقع می‌اقتدار بالن قلب را یک نحوه درمانی پیشگیرانه در لحاظ گرفت.

عوارض بالن زدن قلب
هیچ نحوه درمانی بی‌خطری نیست و هر روشی ممکن میباشد ریسک‌ها و عوارض منحصر به خویش را هم به‌دنبال داشته باشد. بالن قلب هم از این قاعده جدا نیست. یکی عوارض آن مرتبط با هنگامی میباشد که از استنت هم به هم پا بالن به کار گیری می گردد. در‌این‌حالت‌ ممکن میباشد شریان موردنظر باریک گردیده و در سود بعد ها دوباره انسداد در رگ موردنظر چهره دهد.

عوارض دیگری که می‌قدرت برای آنژیوپلاستی بالن در لحاظ گرفت گونه های برخورد‌های آلرژیکی میباشد که ممکن میباشد در برخی اشخاص نسبت به متریال مورداستفاده در آنژیوپلاستی واقعه بیفتد. ممکن میباشد این اشخاص نسبت به کاتر، مواد، استنت عکس العمل آلرژیک نماد دهند.

در مواقعی خون ریزی و لخته شدن خون و کبودی در محل تزریق و ورود کاتتر ممکن میباشد مشاهده گردد. ساخت‌و‌ساز بافت اسکار یا این که لخته خون هم ممکن میباشد در محل قرارگیری و ورود استنت مشاهده خواهد شد. ضربان قلب نامنظم از سایر عوارض مرتبط با بالن قلب میباشد.

زخم‌دیدن رگ یا این که روزنه قلب، بروز حمله قلبی، جراحت به همه‌ها به جهت عفونت‌های ثانویه احتمالی خصوصا در بیمارانی پیش کسوت بیماری و اشتباهات کلیوی و در بعضا مفاد به‌شکل بسیار کم بروز ریسک سکته مغزی در برخی بیماران از سایر عوارضی میباشد که می‌اقتدار برای این طریق درمانی در لحاظ گرفت.

مجموع این ریسک‌ها و عوارض با درصد بسیار پاره ای ممکن میباشد حادثه بیفتند. بااین‌حالا برای کاهش هر مورد از این عوارض معیار مهارت و قابلیت و امکان‌های دکتر معالج معالجه گر و حفظ‌های بعد از بالن قلب مداقه بسیار متعددی داراست و مطلقا مجموع این مخاطرات به معیار قابل‌توجهی کاهش مییابد. برای کاهش ریسک قطعاً بایستی به نکات حفظ پس از بالن قلب اعتنا کرد.


برچسب: متخصص قلب،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ساعت: ۰۳:۲۰:۰۲ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)