اقدامات اورژانسی برای درد سینه
هر لحظه معادل میباشد با از در بین رفتن عضلهها قلب (Time Is Muscle)
مسافت وقتی که پس از انسداد کرونر عضله قلب آغاز به از دربین رفتن می نماید ، نزدیک به بیست تا شصت دقیقه میباشد. درحالتی که دراین مسافت هنگامی رگ قلب با داروهای فیبرینولیتیک یا این که با استعمال از آنژیوگرافی و پرایمری PCI ، گشوده شد و جریان خون مجددا برقرار شد ، احتمال داراست که کوشش قلب به طور بی نقص به شرایط طبیعی برگردد در غیر این شکل با سپری شد هر دقیقه و هر ثانیه تعداد بیشتر و بیشتری از سلولهای عضلانی قلب می میرند و کارایی آن ها برای مدام از دربین می رود. به نحوی که پس از 6 تا 12 ساعت از آغاز حمله قلبی حدودا تک تک سلولهای نصیب در گیر حمله قلبی از دربین خواهند رفت و بعد مفتوح کردن رگ مسدود هم دیگر بهره چندانی نخواهد داشت. لذا بی برهان وجود ندارد که در اکثری از منابع علمی از اصطلاح " فرصت هم اندازه میباشد با عضله قلب" به کارگیری میگردد و این در معنای این میباشد که در معالجه سکته قلبی تشخیص و معالجه به موقع التفات غیر قابل متخصص قلب انکاری داراست.
مداقه مجال در معالجه سکته قلبی به حدی میباشد که پزشکان در معالجه سکته قلبی به محافظت مجال استاندارد از لحظه ورود مریض به اورژانس تاکید داراهستند و از اصطلاح " در تا دارو " و "در تا بالون" به کارگیری می نمایند. مثلا استاندارد معالجه مریض سکته قلبی در شکل به کارگیری از داروهای فیبرینولیتیک در وضعیت ایده ال عالی میباشد کمتر از 30 دقیقه باشد. یا این که در بیمارانی که تمایل به اجرا آنژیوگرافی و استعمال از بالون میباشد ، مجال ایده ال برای ایفا آن تا 90 دقیقه پس از لحظه ورود مریض به اورژانس بیمارستان میباشد. کلیه مرکز ها و مریضخانه هایی که در معالجه بیماران با سکته قلبی دخیل می باشند ، می بایست به طور تر و تمیز بر نگهداری این زمانها تحقیق نمایند و مانع ها معالجه سریع بیماران با سکته قلبی را از در بین ببرند.
باتوجه به مداقه سرعت در معالجه حمله ها قلبی مورد نیاز میباشد در صورتیکه شما یا این که دوروبری ها و دوستان شما علایم حمله قلبی را داشتید تحت عنوان اولین و شایسته ترین مبادرت با اورژانس 115 تماس حاصل نمایید. خوشبختانه امروزه پروتکل های اثرگذار و نیکی در مسئله معالجه بیماران با حمله قلبی تاسیس شده است که یک کدام از آنان طرح موسوم به "طرح 247" یا این که طرح معالجه بیماران با سکته قلبی میباشد. دراین طرح آمبولانس های اورژانس به دستگاه های نوار قلب مجهز گردیده اند و به محض تماس با اورژانس و با حضور آمبولانس در بالین مریض نوار قلب او گرفته گردیده و به راس در دست گرفتن طرح جهت تعبیروتفسیر ارسال میگردد. در شکل پذیرش سکته قلبی مریض فورا با نزدیکترین راس مجهز دارنده نصیب آنژیوگرافی هماهنگ میگردد و مریض مستقیما به اطاق آنژیوگرافی آن راءس هدایت میشود. با استعمال از این نحوه مقدار متعددی از اتلاف وقت برای معالجه بیماران با سکته قلبی کاهش داده شدهاست.
شایسته ترین مبادرت در طول درد سینه خراب
بعداز این که اشخاص در گیر درد سینه وخیم و حمله قلبی می گردند ، اقدامات مختلفی ایفا میدهند:
بعضا از بیماران درد سینه خویش را دورازشوخی نمی گیرند. این اشخاص معمولا با یک سری ساعت مکث و پس از اینکه علایم خیلی شدید و غیرقابل تحملی پیدا کردند مراجعه می نمایند که به طور طبیعی مبادرت خیر و خوبی وجود ندارد.
بعضا از بیماران با دوستان یا این که قوم و قبیله خویش تماس میگیرند و از آنها مشورت کردن میگیرند.
بعضی از اشخاص استارت به خویش درمانی با داروهای گیاهی یا این که داروهای از پیشین مو جود می نمایند.
برخی از بیماران به مطب پزشک معالج یا این که مریضخانه مراجعه می نمایند.
برخی از اشخاص با حمله قلبی با وسیله فردی خویش به اورژانس مراجعه می کنند.
قابل ذکر میباشد که در شکل بروز درد سینه خراب آحاد اقدامات فوق نادرست بوده و هر یک از آنان میتوانند موجب مکث در تشخیص و معالجه حمله قلبی گردند.
شایسته ترین عمل در طی حمله قلبی و شم درد سینه وخیم ، تماس با اورژانس 115 میباشد.
اقدامات اورژانسی برای درد سینه
به محض این که مریض مشکوک به حمله قلبی به اورژانس آورده خواهد شد فورا ما یحتاج میباشد شغل های پایین در بازه فرصت بسیار کوتاهی برای او صورت پذیرد:
اولین و شایسته ترین مبادرت تصاحب کردن نوار قلب میباشد که برای تشخیص سکته قلبی موردنیاز میباشد.
ایفا تست خون برای پژوهش جراحت قلبی
تصاحب کردن رگ از دست یا این که بازو برای تزریقات
اکسیژن برای بیماران با تنگی نفس
قرص های زیرزبانی برای کاهش درد قلبی
استعمال از مسکن های توانا مانند مرفین برای کاهش درد قلب و اضطراب
آسپیرین برای رقیق کردن خون و کاهش التهاب قلب
به کارگیری از 4 تا 8 عدد قرص ضدپلاکت دوم مانند پلاویکس یا این که داروهای شبیه
تجویز داروی از در میان چیره لخته خون
جابجایی به قسمت آنژیوگرافی و کت لب جهت بازکردن رگ مسدود گردیده قلبی
بازهم تکرار میکنم که در طی درد سینه ، هر ثانیه و هر دقیقه ای که تلف میشود هم اندازه میباشد با تلف کردن عضله قلب بیشتر و نارسایی قلب و مرگ و میر بیشتر. لذا در صورتیکه شما درد سینه دارید به ویژه در صورتی موقعیت ذیل را داراست ما یحتاج میباشد به مکان هر مبادرت دیگری مانند رفتن به مطب یا این که مراجعه به اورژانس با وسیله فردی ، مسلما با اورژانس 115 تماس حاصل نمایید:
درد سینه شدیدی که در برهه زمانی یکسری ثانیه بعد از استارت به حداکثر خویش میرسد.
درد مداوم ، شدید و فشارنده که بیشتراز دو دقیقه ارتفاع میکشد.
درد دور از هم و غیر قابل درک در پشت جناغ قفسه سینه.
درد قفسه سینه که به حوزه گردن ، فک ، کتف ها و پشت قفسه سینه نشر دارااست.
درد قفسه سینه که با عمل بدنی آغاز گردیده یا این که تشدید میگردد.
وجود علایم یار با درد سینه مانند تعریق سرد ، تهوع و استفراغ ، تنگی نفس ، حس بیقراری ، سرگیجه و کاهش سطح هوشیاری.
وقوع درد سینه در کسانی که خطر بیشتری نسبت به بیماری های اساسی قلبی داراهستند مانند اشخاص میانسال و مسن ، اشخاص باتجربه بیماری قلبی ، اشخاص دیابتی ، اشخاص با فشارخون بالا ، مصرف سیگار یا این که سوابق خانوادگی بیماری قلبی. این اشخاص می بایست نسبت به دردهای قفسه سینه خویش بسیار حساس باشند.
برچسب: متخصص قلب،